Wat is de specificatie voor een vochtbestendige cursus?

Elk gebouw moet een vochtbestendige baan hebben die zich minstens 150 mm boven het maaiveld bevindt. De vloeistof die wordt gebruikt voor het injecteren van het systeem wordt geïnjecteerd in gaten die minstens 150 mm boven het externe maaiveld in de muur worden geboord. Voor algemene waterdichting werkt u 1 kg chemische verbinding per zak cement om de mortel of het beton waterdicht te maken. De mortel die wordt gebruikt voor de verenigingsbehandeling moet de gewenste consistentie en dikte hebben en kunnen worden aangebracht om een ondoordringbare laag te verkrijgen.

Het oppervlak moet minstens 10 dagen goed worden uitgehard. De meeste woningen die tegenwoordig bestaan, moeten een vochtbestendige loop hebben die zichtbaar is op minimaal 150 mm boven het maaiveld. Dit kan lijken op een mortellaag waar een DPC-plaat van bitumen of plastic doorheen steekt. Deze materialen zijn doorgaans zeer effectief, tenzij ze door de beweging van het gebouw barsten, de DPC wordt overbrugd of het oudere bitumenmateriaal door ouderdom kapot gaat.

In alle nieuwbouwwoningen zijn vochtbestendige cursussen vereist om opstijgend vocht te voorkomen. De rol van DPC In Construction is om te voorkomen dat vocht uit de grond op de muren stijgt, wat schade aan eigendommen kan veroorzaken. Een vochtbestendige cursus is een essentieel onderdeel van een woning die nodig is om het pand te beschermen tegen eventueel vocht dat uit de grond komt. Hier fungeert mortel als vulmiddel dat het gat in het metselwerk vult, van waaruit chemicaliën in de wandstructuur worden gezogen om het opstijgende vocht tegen te houden.

Op deze pagina krijgt u een beter inzicht in wat een vochtbestendige kuur is en wat de beste soorten vochtbestendige behandelingen zijn. Bij de bouw van nieuwe gebouwen zijn nu vochtbestendige banen vereist om opstijgend vocht te voorkomen en in sommige situaties om binnendringend vocht te voorkomen. Het is een van de eenvoudigste en meest flexibele methoden voor vochtwering die worden gebruikt om eigendommen te beschermen tegen binnendringend vochtproblemen in het geval van een woning, met grondkerende muren. Het is enorm belangrijk voor alle eigenaren van onroerend goed om ervoor te zorgen dat hun eigendom wordt beschermd met een effectieve vochtbestendige laag.

Bij deze methode worden koperen en titanium bedrading gebruikt om een kleine elektrische lading in de muur aan te brengen, waardoor de polariteit van het capillair in de muur wordt omgekeerd, waardoor het opstijgende vocht ver onder het niveau van de nieuwe vochtige baan wordt getrokken. Een vochtbestendige baan is een barrière, meestal gevormd door een membraan, ingebouwd in de muren van een pand, meestal 150 mm boven het maaiveld, om te voorkomen dat vocht door de muren stijgt. Het is daarom van essentieel belang dat u ervoor zorgt dat uw eigendom een effectieve vochtbestendige laag heeft om water van de grond af te stoten. Vochtbestendige reparatiewerkzaamheden uitgevoerd door specialisten van Richardson %26 Starling worden geleverd met een garantie van dertig jaar (ondersteund door het GPI-schema) voor uw gemoedsrust.

De belangrijkste stap bij het repareren van vochtige muren in uw woning is het identificeren van de oorzaak van uw vochtprobleem.