Kun je een vochtbestendige cursus achteraf aanpassen?

Vochtwerende crèmes zijn de meest gebruikte methode om een vochtbestendige coating (DPC) aan te brengen om bescherming te bieden tegen opstijgend vocht. Het achteraf inbouwen van een DPC kan nodig zijn omdat de oorspronkelijke fysieke DPC is aangetast of 'overbrugd' is door verhoogde grondniveaus (bijvoorbeeld hoe moet u een vochtbestendige baan installeren en advies over reparaties aan vochtbestendigheid als uw vochtbestendigheid is mislukt). Advies over vochtbestendigheid en aanbevolen DPC-producten, waaronder Vertical DPC en de injectietechniek met crème DPC. Een horizontale vochtbestendige baan wordt meestal 6 centimeter boven het maaiveld geplaatst en gebruikt in combinatie met een vochtbestendig membraan dat voorkomt dat water vanaf de grond naar elk deel van de begane grond stijgt.

DPC-crème-injectie wordt als vochtbestendige kuur in een woning geïnjecteerd — Afbeelding afkomstig van Property Repair Systems. Deze moeten informatie bevatten over de diepte waarop het chemisch vochtwerende middel moet worden geïnjecteerd, maar zo niet, dan zijn de bovenstaande richtlijnen voldoende. In de meeste gevallen is het niet praktisch om een steenlaag te verwijderen om een DPC van plastic, lood of leisteen in de muur te plaatsen en er zijn nieuwe methoden gevonden om een DPC (dampdichte cursus) te introduceren waarbij er geen of een DPC is die op de een of andere manier kapot is. Eindelijk is het praktisch voor thuisgebruikers en amateurgebruikers om op betrouwbare wijze een chemisch vochtbestendige laag aan te brengen, zelfs in dikke stenen muren.

Het injecteren van een vochtbestendige kuur kan een hele klus lijken als u nog nooit eerder zo'n taak hebt uitgevoerd, maar veel producten worden geleverd met gedetailleerde instructies en veel fabrikanten voegen ook garanties en garanties toe aan hun producten. Als particuliere eigenaar was uw enige optie om te betalen voor een vochtwerend bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren, inclusief de onvermijdelijke dure herbepleistering. Hieronder ziet u een diagram van een typische constructie op de begane grond en u kunt zien hoe een Damp Proof Course werkt in combinatie met het membraan om te voorkomen dat er water naar het gebouw erboven stijgt. Als er vocht wordt aangetroffen, moet dit worden gedroogd nadat u eventuele problemen met de vochtbestendige kuur hebt opgelost en een nieuwe crème DPC hebt aangebracht.