Wat is de beste manier om een muur vochtbestendig te maken?

Als het gaat om het bevochtigen van muren met vochtbestendige verf, worden de beste resultaten bereikt door de verf op het achtergrondsubstraat aan te brengen en vervolgens af te dekken met een pleister of pleister. Dit creëert een sandwichsysteem dat de vochtbestendige laag in de samenstelling van de muur vasthoudt, waardoor vocht op afstand wordt gehouden. Damp Proof Fluids zijn bedoeld voor injectie in muren die worden aangetast door opstijgend vocht. We leveren ook een reeks Damp Proofing Cream Kits, waaronder de DPC-injectiecrème in verschillende patroonformaten, de vereiste applicator (s) en boorbits.

Damp Proof Paints zijn sterke vochtbestendige verven die speciaal zijn ontwikkeld voor het behandelen van binnenmuuroppervlakken en die gemakkelijk kunnen worden aangebracht en onderhouden. U kunt vocht in muren behandelen door waterdichte tegels te plaatsen of een vochtbestendige laag aan te brengen om te voorkomen dat vocht in de muren sijpelt. Na een chemische DPC blijven er vaak efflorescente zouten in de muur achter die schadelijk zijn voor de pleisterafwerking, waardoor er vochtige plekken ontstaan. Ze zorgen ervoor dat vocht in de structuur van uw gebouw kan binnendringen en veroorzaken vochtige plekken en sijpelingen in muren.

Als u overtollig vocht of diepe scheuren in uw muren opmerkt, raadpleeg dan onmiddellijk een professional om vochtige muren te voorkomen. Omdat vocht meestal voorkomt in slecht geventileerde huizen, kan het openen van het raam en het goed geventileerd houden van uw huis de vochtigheid verminderen. Het voorkomen van deze vochtigheid is een uiterst belangrijke taak die elke huiseigenaar moet voltooien voordat de moesson begint en voordat er lekkages in de muren verschijnen. Wij leveren een breed scala aan aanvullende producten voor gebruik met vochtbestendige membranen, zoals bevestigingspluggen en afdichtingstapes.

De meest gebruikelijke manier om een muur vochtbestendig te maken, is door een dempingshars, epoxy of spray op het oppervlak van de muur aan te brengen. Vochtbestendige membranen worden gebruikt voor het vochtbestendig maken van bovengrondse muren die onderhevig zijn aan opstijgend vocht, binnendringend vocht of zoutverontreiniging. Rising Damp is een veelvoorkomend probleem in oudere gebouwen, omdat er ten tijde van de bouw geen dampdichte cursus (DPC) was aangebracht, of omdat een fysiek membraan defect is of 'overbrugd' is. Een waterdichte laag vormt een barrière, houdt regen en vocht buiten en voorkomt zo dat muren vochtig worden.

De injectie van een Damp Proof Cream is een zeer eenvoudige oplossing om opstijgend vocht in metselwerksubstraten te behandelen, met de voordelen van een snelle injectie met weinig rommel en het product zelf is weinig risico. Vochtbestendige vloeistoffen worden via voorgeboorde gaten in bakstenen of in de mortelvoegen geïnjecteerd om een continue barrière te vormen tegen water dat uit de grond stijgt.