Hoe dik is een vochtbestendige cursus?

De DPC moet een dikte van 40 mm hebben en een uniforme dikte hebben. Voordat met metselwerk wordt begonnen, moet het oppervlak worden gereinigd en bevochtigd om de vochtbestendige laag met een gladde textuur aan te brengen. Vocht kan een stijging in de muur zijn vanuit de vochtige grond van de kelderfundering door water op te vangen uit de aangrenzende grond. Damp Proof, de beste chemische stof voor het waterdicht maken van daken van gebouwen in Dhaka, residentiële en commerciële waterdichtingsservice in Dhaka, Bangladesh.

Schilderen met asfalt Indien gespecificeerd, kunnen twee lagen asfaltverf op het bovenoppervlak van de vochtbestendige laag worden aangebracht. Bij het ontwerp van een gebouw is vochtpreventie dus een van de belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden, en elk gebouw moet vochtbestendig zijn. Hoewel vochtbestendige membranen bedoeld zijn om te voorkomen dat water doordringt, hebben dampschermen onder meer de functie om waterophoping als gevolg van condensatie te voorkomen. Bij het bevochtigen van membranen wordt een waterafstotend membraan geplaatst tussen de vochtbron en het aangrenzende deel van het gebouw.

Aanbrengen Tijdens het leggen van de vochtbestendige baan moet het niveau van het oppervlak van de plint in de lengterichting en in de dwarsrichting worden gecontroleerd. Inleiding Damp Proof Course of DPC is de beschermlaag die wordt aangebracht om te voorkomen dat vocht uit de grond naar de muren stijgt als gevolg van capillaire werking. De vochtbestendige laag moet worden aangebracht in een horizontale laag van 2,5 cm dikte op plintniveau. C) kromtrekken, knikken en droogrot van houtwerk zoals deurraam, almirah en kledingkasten worden veroorzaakt door contact met vochtige muren en vochtige vloeren.

Dus „vochtwerende” of „vochtbestendige” banen (DPC) is een preventiemethode die in muren en vloeren van gebouwen wordt toegepast op het binnendringen van vocht in het gebouw, het zou een perfect ontwerp moeten zijn. vochtbestendig materiaal kan bestaan uit bitumen, gietasfalt, polyethyleenplaten, bitumineus vilt, metalen platen, cementbeton, enz.