Hoe vaak heb je een vochtbestendige cursus nodig?

Vochtbestendigheid wordt meestal uitgevoerd tijdens de originele constructie om de vochtafvoer van de grond via een funderingsmuur te verminderen. Of u nu kiest voor roll-on, spray-on, beplating, knipperlicht, stangen of een combinatie van producten, de beste vochtwerende materialen zijn veilig en effectief. Ze moeten volledig inert zijn zonder gevaarlijke VOS uit te stoten, u hoeft niet te investeren in dure apparatuur, ze moeten onder alle weersomstandigheden kunnen worden geïnstalleerd, snel en efficiënt kunnen werken en de waterbestendigheid maximaliseren. Voor hulp bij het vinden van de beste vochtbestendige coating, of als u zich afvraagt welk type waterdichtingsproducten het beste zijn voor een bepaalde omgeving, neem dan contact op met de experts van Polyguard.

U kunt monsters aanvragen of gewoon advies krijgen over vochtbestendigheid voor uw volgende project. Een DPC van goede kwaliteit, die correct is geïnstalleerd, gaat meer dan 20 jaar mee. Als u het door een professional laat installeren, geven de meeste bedrijven 20 jaar garantie op uw nieuwe chemische DPC. Dat gezegd hebbende, zijn er doe-het-zelfpakketten van zeer goede kwaliteit op de markt.

Ik merkte zichtbare vochtigheid op toen een bed uit de muur werd getrokken, schimmelvorming op het bed, kleine hoeveelheden condens op de ramen. Een zeer kleine hoeveelheid condens aan de onderkant van de buitenmuren van de slaapkamer, meestal achter meubels. Met behulp van een vochtbestendige injectiecrème kunt u een nieuwe DPC implanteren als er thuis geen DPC is of als de vorige niet werkt. Bij dit type Damp Proofing worden speciaal gemaakte vochtbestendige membranen gebruikt als onderdeel van een vochtbestendige laag, die vervolgens zorgvuldig onder een voorbereide betonplaat worden gelegd om te voorkomen dat vocht het beton binnendringt en een vochtbestendige laag vormt.

Het is mogelijk om te voorkomen dat vocht via de buitenmuren van het gebouw naar binnen dringt door een vochtwerende behandeling te laten uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat uw vochtwerende membraan zeer effectief blijft, moet u altijd alle doorvoeringen afdichten voordat u een vloeibaar vochtdichtingsmembraan gebruikt en dat u de naden in uw plaatmembraan overlapt. In dit geval vervult mortel de functie van vulmiddel door het gat in het metselwerk te vullen; hierdoor kan de chemische stof in de wandstructuur worden getrokken, waar het effectief kan voorkomen dat de vochtigheid toeneemt. Uw huis zal in de best mogelijke staat zijn en aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers als u de tijd neemt om het vochtbestendig te maken.

In gebieden zonder hoge hydrostatische bodemdruk is vochtwering in combinatie met een goede drainage en grasindeling over het algemeen voldoende en zorgt voor langdurige bescherming. Vochtbestendigheid verwijst naar het buiten houden van bodemvocht (vocht) uit een structuur, terwijl waterdichting betekent dat een structuur wordt beschermd tegen zowel vocht als vloeibaar water. De passage van vocht door de muren en vloeren van een gebouw als gevolg van capillaire werking wordt opstijgend vocht genoemd. De meest voorkomende oorzaak van vocht is de opname van vocht via de vloeren en muren van een gebouw in de zijkant van de structuur.

Het doel van een vochtbestendige cursus is om te voorkomen dat er extra schade ontstaat als gevolg van vocht dat tegen de muren opklimt. Als gevolg van capillaire werking is opstijgend vocht vocht dat tegen de zwaartekracht in door muren omhoog stroomt. Vochtbestendigheid en waterdichting vereisen beide dezelfde zorg bij de voorbereiding van de oppervlakken: ze moeten schoon en droog zijn en het materiaal moet binnen het juiste temperatuurbereik voor dat product worden aangebracht. Een vochtbestendige baan is een barrière die opstijgend vocht voorkomt, wanneer water uit de grond in de fundering sijpelt.

De muren zullen schoon en glad zijn nadat het vocht grondig is verwijderd en de verf blijft veel langer zitten.