Moet ik een vochtbestendige cursus volgen?

Tekenen dat u een vochtbestendige, ruwe zwarte vlekvorming op binnenmuren nodig hebt. Dit is ook een veelvoorkomend teken van een condensatieprobleem. Watermerken op muren gevormd door opstijgend vocht of binnendringend vocht. Pleister dat van muren afbladdert en andere decoratieve afwerkingen zoals behang beschadigt.

Vochtbestendigheid wordt meestal gedaan tijdens de originele constructie om de vochtafvoer van de grond via een funderingsmuur te verminderen. Of u nu kiest voor roll-on, spray-on, beplating, knipperlicht, stangen of een combinatie van producten, de beste vochtwerende materialen zijn veilig en effectief. Ze moeten volledig inert zijn zonder gevaarlijke VOS uit te stoten, u hoeft niet te investeren in dure apparatuur, ze moeten onder alle weersomstandigheden kunnen worden geïnstalleerd, snel en efficiënt kunnen werken en de waterbestendigheid maximaliseren. Voor hulp bij het vinden van de beste vochtbestendige coating, of als u zich afvraagt welk type waterdichtingsproducten het beste zijn voor een bepaalde omgeving, neem dan contact op met de experts van Polyguard.

U kunt monsters aanvragen of gewoon advies krijgen over vochtbestendigheid bij uw volgende project. Vochtbestendigheid is de kosten waard die nodig zijn om te worden geïnstalleerd. Als het op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan vochtwering u uiteindelijk geld besparen door schade aan de binnenoppervlakken te voorkomen die kan worden veroorzaakt door vocht en vocht. De dampdichte cursus (DPC) wordt over het algemeen toegepast op kelderniveau, waardoor de afvoer van vocht door muren en vloeren wordt beperkt.

De materiaalkeuze voor de vochtbestendige cursus en de verschillende toepassingsmethoden in gebouwen worden besproken. Een vochtbestendige laag dient als een barrière om te voorkomen dat vocht de muren van een gebouw opstijgt. Er zijn verschillende soorten vochtbestendige cursussen die kunnen worden gebruikt; ze worden echter vaak niet tegelijkertijd met elkaar aangebracht. Als er nog geen vochtwerende laag in het gebouw is geïnstalleerd, of als er al een vochtbarrière is, maar deze om wat voor reden dan ook niet werkt, dan is het gebouw gevoelig voor problemen met opstijgend vocht.

In plaats van te worden veroorzaakt door toenemende vochtigheid, is vocht in gebouwen eerder het gevolg van een lek of een probleem met de buitenkant van het gebouw, zoals gebarsten muren of verstopte dakgoten. Gezien deze informatie is het mogelijk dat het installeren van een geïnjecteerde vochtbestendige cursus het probleem niet oplost. Bij deze methode van de Damp Proof Course wordt vloeistof of vloeistof in de muur geïnjecteerd om te voorkomen dat het vocht uit de grond boven de vochtbestendige laag uitkomt, die fungeert als een laag die water afstoot. In bepaalde kringen wordt deze methode ook wel een chemische vochtbestendige kuurinjectie genoemd.

Ten minste 150 millimeter boven het maaiveld worden aan de buitenkant gaten in de muur geboord ter voorbereiding op de injectie van de vloeistof die wordt gebruikt voor het injecteren als onderdeel van het systeem. Deze methode van vochtwering is vergelijkbaar met de Damp Proof Course Injection; in plaats van vloeistof, crème of vloeistof als vochtbestendig materiaal wordt echter een chemisch versterkte mortel gebruikt, die in de gaten wordt geboord in de gaten die in de muur zijn geboord. Electro Osmotic Damp Proof Course wordt gebruikt in situaties waarin het gebruik van chemicaliën ongepast zou zijn of waarin de klant een alternatief nodig heeft voor een chemische vochtbestendige cursus. Koper- en titaniumdraad worden in deze procedure gebruikt om een kleine elektrische lading in de muur te brengen.

Door deze lading wordt de polariteit van het capillair in de muur omgekeerd, waardoor het opstijgende vocht ver onder het niveau van de nieuwe vochtige baan wordt getrokken. Bij dit type Damp Proofing worden speciaal gemaakte vochtbestendige membranen gebruikt als onderdeel van een vochtbestendige laag, die vervolgens zorgvuldig onder een voorbereide betonplaat worden gelegd om te voorkomen dat vocht het beton binnendringt en een vochtbestendige laag vormt. Met grondkerende muren is dit een van de gemakkelijkste en meest aanpasbare technieken voor vochtwering om binnendringend vochtproblemen in gebouwen te voorkomen. Het installeren van een vochtbestendige baan op uw huis is een essentiële stap om opstijgend vocht te voorkomen, wat vooral cruciaal is gezien de frequentie waarmee het hard regent in India, een van de landen waar stijgende vochtigheid een probleem is.

Als uw huis is aangetast door toenemende vochtigheid, dan zal het oppervlak van de muren last hebben van hygroscopische zouten. Het doel van een vochtbestendige cursus is om te voorkomen dat er extra schade ontstaat als gevolg van vocht dat tegen de muren opklimt. De hygroscopische zouten die al in de render aanwezig zijn, worden echter niet verwijderd. Als de zouten niet worden verwijderd, blijft de muur meer vocht opnemen, wat zal resulteren in verdere vochtproblemen.

Dit geeft de eigenaar van het huis de indruk dat de vochtbestendige cursus niet zo effectief functioneert als zou moeten. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een vochtbestendige cursus, die u hieronder kunt vinden. Een vochtbestendige cursus maakt gebruik van duurzame, ondoordringbare stoffen zoals leisteen, viltpapier, metaal, plastic of speciaal ontworpen stenen, ingebed tussen twee lagen stenen of blokken. Het wordt vaak gezien als een dunne lijn in de mortel bij de grond.

De prijs van een vochtbestendige cursus kan variëren van Rs. Prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van waar je woont en van wie je het krijgt. Vochtbestendigheid en waterdichting vereisen beide dezelfde zorg bij de voorbereiding van de oppervlakken: ze moeten schoon en droog zijn en het materiaal moet binnen het juiste temperatuurbereik voor dat product worden aangebracht. Vochtbestendigheid is vooral belangrijk in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en vocht in de lucht of grond trouwens.

Vochtbestendig maken is het gebruik van verschillende materialen om te voorkomen dat vocht van buitenaf het interieur van een gebouw binnendringt. Een vochtbestendige baan is een barrière die opstijgend vocht voorkomt, wanneer water uit de grond in de fundering sijpelt. Het is mogelijk om te voorkomen dat vocht via de buitenmuren van het gebouw naar binnen dringt door een vochtwerende behandeling te laten uitvoeren. Vochtbestendigheid is een manier om te voorkomen dat grondvocht en vocht uit de lucht binnendringen in een constructie, meestal een woongebouw.

Het beste vochtwerende materiaal is volledig inert, stoot geen gevaarlijke VOS uit, vereist geen investeringen in dure spuitapparatuur, kan onder alle weersomstandigheden worden geïnstalleerd (teer kan niet worden aangebracht bij koude regen, sneeuw of ijzel), kan snel en efficiënt worden geïnstalleerd en gaat lang mee. In plaats van geld uit te geven aan dingen die het probleem alleen maar maskeren, moet u uw eigendom grondig vochtbestendig maken. Het is ook mogelijk dat de vochtbestendigheid niet goed is uitgevoerd toen het werd geïnstalleerd, of dat er in sommige gevallen helemaal geen vochtbestendigheid was. Er zijn echter verschillende methoden die kunnen worden gebruikt voor vochtbestendigheid en het kiezen van de juiste methode voor het project is een essentieel onderdeel van de vergelijking.

.